Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2022-11-09

Lengvai paruošiami, iš vos kelių ingredientų šokoladiniai rutuliukai tikrai patiks visai šeimai. 

                                                                                      

 Šokoladiniai kamuoliukai arba vos penkių ingredientų sveikuoliškas desertas, kuris tikrai patiks visai šeimai - šokoladiniai, maistingi, sveiki ir labai skanūs. Šie kamuoliukai puikiai tinka net į vaikų ar tėvų pietų dėžutes! Ir pagaminti jiems prireiks vos penkių minučių. Skamba puikiai, tiesa? Išsisaugokite, gaminkite ir mėgaukitės lengvai saldžiomis akimirkomis ne tik namuose! P.S. Šie šokoladiniai kamuoliukai yra tikrai labai maistingi jau patys iš savęs, bet aš juose dar paslėpiau pusę šaukštelio "Alver" Golden Chlorella fermentuotų ir džiovintų mikrodumblių, kurie yra ne tik puikus baltymų, bet ir kitų naudingų mikroelementų šaltinis. Tai milteliai, kurie neturi jokio ypatingo kvapo ar skonio, tad jais paprasta papildyti bet kurį gaminamą patiekalą bet kuriuo dienos metu. Šie milteliai puikiai tinka visos šeimos mitybai - 100 procentų natūralūs, savo sudėtyje talpinantys net 30 procentų baltymų, turintys daug kalio, magnio, cinko bei vitamino B kiekį.
 
 
 
 
INGREDIENTAI: 
 
1/2 arb. š. "Alver" Golden Chlorella fermentuotų ir džiovintų mikrodumblių; 
1 puodelis avižinių dribsnių; 
1 - 2 valg. š. nesaldintos kakavos; 
Keli valg. š. šokolado gabalėlių; 
3 - 4 valg. š. mėgstamo riešutų sviesto.
 
KAIP GAMINTI: 
 
1.Į dubenį beriame avižinius dribsnius, nesaldintą kakavą, šokolado gabalėlius, fermentuotus bei džiovintus mikrodublius ir dedame riešutų sviestą. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Jei reikia, įpilame šiek tiek vandens, kad masė būtų lipnesnė. 
2.Iš paruoštos masės formuojame norimo dydžio kamuoliukus. Kamuoliukus galima apvolioti kokoso drožlėse, smulkintuose riešutuose ar šokolado pabarstukuose. 
3.Paruoštus kamuoliukus paliekame geram pusvalandžiui šaldytuve.
 
 
Reklama | Alver
PRISIJUNGTI SU FACEBOOK