Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2024-07-17
Šie arbūziniai ledai yra gaivūs, skanūs, lengvai saldūs ir pagaminami vos per kelias minutes.


Skaniausi arbūziniai ledai vos iš dviejų ingredientų, kuriuos itin paprasta pagaminti namuose - lengvai saldūs, šerbentiniai, gaivūs, maisting bei su lengvu laimo poskoniu. Tai ledai, kurie lengvai gali tapti šios vasaros mėgstamiausiais. Tikra arbūzinė laimė vos per kelias minutes, kuria gali mėgautis drauge su Aibe - čia karaliauja ne tik arbūzai, laimai, bet ir daugelis kitų šviežių vaisių bei uogų.
INGREDIENTAI:
• 1/2 arbūzo;
• 1 laimas
KAIP GAMINTI:
1.Arbūzą nulupame, supjaustome gabalėliais ir sudedame į dėžutę. Arbūzų gabalėlius paliekame šaldiklyje pernakt.
2.Šaldytą arbūzą sudedame į maisto trintuvą, pagardiname laimo sultimis ir sutriname iki vientisos masės. Šerbeto ledais mėgaujamės iškart.
Reklama | Aibė