Mamų pasaulis

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2019-11-07

Kūrybiniai rinkiniai su kuriais galima nuvekti tikrai daug - 10 smagių idėjų šeimai!

 

   O pas mus jau pradeda karaliauti kalėdinės nuotaikos – jau spėjome namuose įžiebti dalį šventinių lempučių, pasigaminti karšto šokoladinio gėrimo, išsikepti imbierinių sausainių ir perklausyti beveik visas kalėdines dainas! Ir ne tik. Kad Kalėdų laukimas būtų magiškesnis, o šalti vakarai dar jaukesni pasirūpinome įvairiais kūrybiniais rinkiniais, kurių nuo šiandien galima rasti visose LIDL parduotuvėse. Ar jie verti dėmesio? Tikrai taip! Kokybiški, įtraukiantys, kūrybiški ir labai labai įkvepiantis ruoštis gražiausioms metų šventėms. O, kad pagaminus juos nenuobodžiautumėte, dalinamės net keliomis idėjomis, ką dar galite kartu nuveikti. Bus smagu, pažadame!

 


  Nemaža dalis rinkinių yra susiję su žiemos herojais – juos rasite tiek kūrybinio lankstymo rinkinyje, tiek kalėdiniuose pintų ir austų gyvūnų motyvuose, tiek dėžučių lankstymo rinkinyje, tad tikrai galima labai daug ką nuveikti su jais juos pagaminus. Kelios puikios idėjos.
  Surenkite teatrą. Pasigaminę žiemos herojus iš kūrybinio lankstymo rinkinio leiskitės į teatrališkus nuotykius su jais – pasidarykite sceną, sukurkite Kalėdomis kvepiantį scenarijų, pasidalinkite vaidmenimis ir vaidinkite. O gal šešėlių teatras? Popierinės figūrėlės puikiai tinka ir jam. Patikėkite, vaikams bus nepamirštamas vakaras!
  Surenkite kalėdinį koncertą. Kartu su žiemos herojais dainuokite visas žinomas kalėdines dainas – bus tiek juoko, kai kartu pabandysite dainuoti žiemos herojų balsais! O gal kurkite dainas patys? Tikrai smagu!
  Sukurkite kalėdinę pasaką. Kol gaminsite kartu žiemos herojus tiek iš kūrybinio lankstymo rinkinio, tiek iš kalėdinių pintų ir austų motyvų – sukurkite žiemos šventėmis kvepiančią pasaką. Leiskite jas kurti vaikams - išgirsite tokias istorijas, kokių negirdėjote!

 


  Atrask Kalėdas! Paslėpkite žiemos herojus visuose namuose ir leiskite vaikui juos surasti – galite nupasakoti ar padaryti tam tikras užuominas, kur vienas ar kitas herojus gali būti pasislėpęs.
  Lavinkite atmintį. Jei turite kalėdinius pintus ir austus motyvus, atlikę užduotį galite kartu lavinti atmintį – užverskite motyvus nugarėlėmis į viršų, sumaišykite ir leiskite vaikui surasti vieną ar kitą motyvą. Arba išdėliokite visus žiemos herojus, liepkite dalyviams sekundei nusisukti ir vieną herojų paslėpkite – dalyviai turi pasakyti, kuris herojus dingo.
  Kalėdinės atvirutės. Panaudokite žiemos gyvūnus kalėdinėms atvirutėms – užklijuokite juos ant storesnių lapų ir parašykite šventinį palinkėjimą. O gal laišką Kalėdų seneliui?
  Dėlionės. Pažaidę su vienu ar kitu kūrybiniu rinkiniu pasidarykite iš jų dėlionę – sukarpykite norimo dydžio kvadratėliais ar juostelėmis ir leiskite vaikui sudėlioti. Arba suklijuoti ant popieriaus lapo. Bus tikrai smagu!

 


  Advento kalendorius. Iš dviejų kūrybinių rinkinių su gyvūnais - dėžutėmis sukurkite Adento kalendorių, į jų vidų tikrai telpa smulkmenos, tad puiki idėja kiek kitokiam, smagiam ir pačių vaikų darytam Advento kalendoriui.
  Žiemos lenktynės. Palenktyniaukite! Surenkite estafetes ar lenktynes namuose su žiemos herojas, kas laimės – meška, o gal Kalėdų senelis? Namuose tikrai netrūks juoko po tokių linksmybių!
  Atspėk kas. Šis žaidimas puikiai tiks žiemos vakarams! Išsirinkite kurį nors žiemos herojų ir paslėpkite jį už nugaros, dalyviai turi klausinėti ir atspėti, koks herojus slepiasi jūsų rankose.
   Tai yra tik keletas idėjų, ką galite nuveikti kartu su LIDL kūrybiniais rinkiniais – kurkite, žaiskite, eksperimentuokite ir jaukiai leiskite laiką kartu.

 

#Lidl #LidlLietuva #sponsored #ad @lidllietuva #LidlPartnerystė

 
PRISIJUNGTI SU FACEBOOK

 

 

 

 

Naujausi straipsniai