Ši gana tirštos konsistencijos ir sodrios spalvos tyrelė yra labai maistinga ir soti, tad puikiai tinka mažojo puotautojo pietums. Ir ypatingai tuomet, kai pradedama ragauti mėsos, nes saldžioji bulvė bei obuolys dažniausiai jau būna pamėgti. Tinka kūdikiams nuo 7 – 8 mėn.
INGREDIENTAI:
• 1 nedidukė saldžioji bulvė;
• Nedidelis gabalėlis vištienos filė;
• 1 obuolys
KAIP GAMINTI:
1.Nuluptą ir gabalėliais supjaustytą salžiąją bulvę bei vištieną troškinkite nedideliame kiekyje vandens arba virkite garuose.
2.Kai vištiena ir saldžioji bulvė bus jau beveik išvirę, dėkite nulupto obuolio gabalėlius ir dar kelias minutes kartu patroškinkite, kad obuolys suminkštėtų.
3.Viską sutrinkite iki vientisos tyrelės. Galite pagardinti šlakeliu alyvuogių aliejaus.