Makaronų patiekalai    Atgal <-

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2015-01-09

Neįprasti, ryškaus skonio makaronai su mėlynojo pelėsio sūrio padažu puikiai vakarienei namuose.

                                                                          

 Makaronai su mėlynojo pelėsio sūriu, sauja gražgarsčių ir anakardžių. Toks neįprastas, ryškaus gero skonio trio taip ilgai lauktai penktadienio vakarienei. Su taure mėgiamo vyno ir aukštakulniais. Su padažytomis lūpomis ir prašmatniais kvepalais. Su tylios muzikos garsais ir žvakių švieselėmis. Su draugu ir jo nuoširdžiu juoku. Tai labailabai ir taip tikraitikrai kvepia savaitgaliu! Mano. Tavo. Mūsų.

 


INGREDIENTAI:


•    Apie 200 g mėgstamų makaronų;
•    Apie 60 g mėlyno pelėsio sūrio;
•   Apie 100 – 150 g grietinėlės arba pieno (priklauso, kokio padažo tirštumo norisi);
•    Sauja anakardžių;
•    Sauja gražgarsčių;
•    Žiupsnelis druskos, juodųjų pipirų.


KAIP GAMINTI:


1.Išvirkite makaronus.
2.Paruoškite padažą: į puodą sudėkite sūrį ir supilkite pieną arba grietinėlę. Viską pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir ant žemos kaitros išlydikite padažą.
3.Į paruoštą padažą sudėkite makaronus bei gražgarstes. Apibarstykite riešutais (juos galite prieš tai paskrudinti) ir patiekite.

 

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK