Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2013-03-09

Greitai ir paprastai paruošiamas kiaulienos kumpis! :)

                                                

INGREDIENTAI:


•    1 kg kiaulienos nugarinės;
•    Kelios česnako skiltelės;
•    Šlakelis balzamiko padažo;
•    Žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių;
•    Keli šaukšteliai sojos padažo;
•    Alyvuogių aliejus.

 

KAIP GAMINTI:

 

1.    Paruoškite marinatą: sumaišykite balzamiko padažą, smulkiai tarkuotą česnaką,  aitriosios paprikos miltelius, sojos padažą ir alyvuogių aliejų.
2.    Paruoštu marinatu gerai ištrinkite kiaulienos nugarinę ir palaikykite kelias valandas (aš laikiau per naktį, tai mėsytė tikrai gerai išsimarinavo).
3.    Paruoštą mėsą dėkite į kepimo indą, uždenkite folija ir kepkite apie 1,5 val. 220 laipsnių orkaitėje.
4.    Kai mėsytė jau bus minkšta, nuimkite foliją ir dar kelias minutes pakepti, kad šiek tiek apskrustų.

 

 

                       ----------------ENGLISH-----------------

 

                                     Pork ham

 

INGREDIENTS:

 

• 1 kg of pork loin;
• Several garlic cloves;
• Freckle balsamic sauce;
• A pinch of chilli powder;
• A few teaspoons of soy sauce;
• Olive oil.

 

HOW TO MAKE:

 

1.    Prepare marinade: mix balsamic sauce, finely grated garlic, chilli powder, soy sauce and olive oil.
2.    Pour marinade over pork loin and hold for a few hours (better overnight)
3.    Meat placed in a baking dish, cover with foil and bake for about 1.5 hours. 220 degrees in the oven.

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK