Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2022-03-17

Vos per dešimt minučių paruošiamas patiekalas, kuris tikrai nepaliks abejingų. 

 

                                                           

 Turiu skanų planą penktadienio vakarui! Gaminame skaniausią traškią vištieną saldžiai tirštame padaže - pažadu, neužtruksite nei dešimties minučių, o bus taip skanu, kad norėsis kartoti dar ne kartą. Vos keli neįmantrūs ingredientai, lygiai tiek pat minučių virtuvėje ir pašėlusiai traški vakadienė jau ant kviečia visus rinktis prie stalo! Šiam patiekalui ypatingą vaidmenį vaidina "Kikkoman" sojos padažas, kurį vertina tiek profesionalūs virėjai, tiek virėjai mėgėjai visame pasaulyje. Natūralus, be dirbtinių priedų bei skonių stipriklių, sodraus aromato bei skonio padažas suteikia išraiškingą poskonį traškiai vištienai. 

 

 

 

INGREDIENTAI:


•500 g vištienos kulšelių be kaulo; 
•½ puodelio miltų;
•½ puodelio bulvių krakmolo;
•1 arb. š. kepimo miltelių;
•Aliejus kepimui; 
•2 arb. š. "Kikkoman" sojos padažo;
•2 arb. š. medaus; 
•Gabalėlis sviesto. 
•Ryšulėlis šviežių svogūnų laiškų. 


KAIP GAMINTI:


1.Vištieną supjaustome nedideliais gabalėliais. 
2.Į dubenį kartu su vištiena beriame miltus, bulvių krakmolą, kepimo miltelius bei pilame 1/2 puodelio vandens. Viską išmaišome. 
3.Keptuvėje įkaitiname aliejų ir iki traškumo apkepame vištienos gabalėlius. 
4.Į švarią įkaitintą keptuvę dedame sviestą, medų bei pilame sojos padaže. Kelias sekundes maišome, kol padažas pradeda tirštėti.
5. Suberiame į padažą keptus vištienos gabalėlius, išmaišome, pagardiname smulkintais svogūnų laiškais ir patiekiame su mėgstamu garnyru.

 

 

Reklama | Kikkoman

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK