Azijietiška sriuba su virtinukais vos per dešimt minučių - itin greitai paruošiama, lengvai aštri ir kartu lengvai saldi, nepaprastai skani, kupina skirtingų skonių bei akimirksniu nukelianti į triukšmingąją Aziją! Man ši sriuba tobula greitiems pietums, tingiems savaitgaliams ar po itin smagių draugų vakarėlių. Žinoma, tokios dešimties minučių Azijos namuose nebūtų be "Kikkoman" sojos padažo - čia jis ypatingai tinka, suteikdamas subtiliai švelnų poskonį.
INGREDIENTAI:
•2 - 3 arb. š. "Kikkoman" sojos padažas;
•1 arb. š. smulkintų svogūnų laiškų;
•1 arb. aitriosios paprikos dribsnių;
•1 arb. š. sezamo sėklų;
•1 - 2 skiltelės česnako;
•1/2 aitriosios paprikos;
•1 - 2 arb. š. rudojo cukraus;
•Šiek tiek alyvuogių aliejaus;
•1/2 puodelio vandens;
•Keletas mėgstamų virtinių su mėsa
⠀
KAIP GAMINTI:
1.Dedame virti virtinukus, o kol verda jie, paruošiame sriubą.
2.Į lėkštę, kurioje gaminame sriubą, dedame smulkintus svogūnų laiškus, aitriąsias paprikas, sezamus, aitriosios paprikos miltelius, įtarkuojame česnaką ir pilame pakaitintą aliejų. Viską išmaišome.
3.Pilame sojis padažą, beriame cukrų, pilame karštą vandenį ir viską išmaišome. Paragaujame, jei norisi aštriau ar saldžiau, įdedame dar cukraus ar aitriosios paprikos.
4.Sudedame virtus virtinukus ir skanaujame.
Reklama | Kikkoman
⠀