Pasaulio puodai    Atgal <-

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2018-11-10

Labai paprasta idėja meksikietiškiems vėjams namuose.

                                                                   

 Būna vakarų, kai norisi namuose įnešti šiek tiek meksikietiško vėjo – kvepiančio nerūpestingomis atostogomis, šiek tiek aštraus ir šiek tiek egzotiško, su lengvu mango poskoniu ir žaliosios citrinos gaiva. Ir taip, tokiais vakarais neabejotinai puikiai tinka mini taco krepšeliai, kurie akimirksiu užsipildo aštria malta jautiena ir mango – avokado salsa. Paprasta, bet tikrai neprasta - maža šventė jau sukurta!

 


INGREDIENTAI:


•1 pakelis mažųjų taco krepšelių;
•300 g maltos jautienos;
•Kelios skiltelės česnako;
•Žiupsnis raudonėlių,
•Žiupsnis aitriųjų paprikų miltelių;
•Žiupsnis saldžiųjų paprikų miltelių;
•1 mango;
•1 avokadas;
•170 g konservuotų kukurūzų;
•½ nedidelio raudonojo svogūno;
•Šlakelis žaliosios citrinos sulčių.


KAIP GAMINTI:


1.Maltą jautieną pagardinkite prieskoniais ir smulkiai tarkuoto česnako skiltelėmis. Apkepkite nuolat mentele pasmulkindami (apkepdama maltą mėsą nenaudoju jokių riebalų).
2.Mangą, avokadą nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sumaišykite su kukurūzais, smulkiai pjaustytu raudonuoju svogūnu. Pagardinkite citrinos sultimis. Jei norisi – ir druska.
3.Taco krepšelius pašildykite kaip nurodyta ant pakuotės. Į juos dėkite paruoštą maltą mėsą ir ant viršaus mango – avokado salsą.  

 

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK