Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2022-06-16

Ypatingai gardūs, traškūs ir su tįstančiu sūriu ryto sumuštiniai - abejingų nepaliks. 

                                                                           

 Mieloji, kas pusryčiams? Traškūs sumuštiniai su dvigubu sūrio! Vos keturių ingredientų visos šeimos ryto laimė - sumuštiniai, kurie traškūs išorėje ir sultingi viduje, su burnoje tįstančiu sūriu bei kumpiu. Beveik kaip vaikystėje, tik dar geriau! Šiems sumuštiniams puikiai tinka "Vilvi" Memel Prussia kietasis sūris, kuris ne tik suteikia ypatingą bei išskirtinį poskonį, bet ir lengvai išsilydo kepant sumuštiniams. Pasiruošę jų paragauti? Net neabejoju, kad nuo šiol šie sumuštiniai taps vieni dažniausių pasirinkimų pusryčiams!
 
 
 
 
INGREDIENTAI:
 
180 g “Vilvi” Memel Prussia kietojo sūrio;
12 riekių sumuštinių duonos;
Keli valg. š. majonezo; 
140 g griežinėliais pjaustyto virto kumpio
 
KAIP GAMINTI: 
 
1.Į kepimo indą dedame pusę riekių sumuštinių duonos ir užtepame majonezu. 
2.Riekutes gausiai apibarstome tarkuotu kietuoju sūriu, dedame po griežinėlį virto kumpio ir užvožiame likusiomis duonos riekėmis. 
3.Viršutines duonos riekes aptepame majonezu ir gausiai apibarstome tarkuotu kietuoju sūriu. 
4.Paruoštus sumuštinius kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 10 minučių. 
5.Patiekiame iškart – nėra skaniau, kai sūris tiesiog lydosi burnoje! 
 
 
Reklama | VILVI 
PRISIJUNGTI SU FACEBOOK