Šventinio laikotarpio vakarais visada yra smagu ir jauku pagurkšnoti vieną kitą taurę karšto vyno: tokio, kuris kaskart primena artėjančias Kalėdas, tokio, nuo kurio visi namai pakvimpa apelsinų, gvazdikėlių, cinamono, imbiero kvapais, tokio, kurį gurkšnojant neatsisakytum gardaus gabalėlio sūrio... Man vynas ir sūris, vynas ir alyvuogės yra vieni mėgstamiausių derinių, o jei dar truputis improvizacijos, tai įprasta sūrių lėkštė gali tapti dar ir puikiu šventinio stalo akcentu :)
INGREDIENTAI:
• Kelių rūšių mėgstamas sūris;
• Alyvuogės;
• Kelios šakelės rozmarino.
KAIP GAMINTI:
1.Sūrį supjaustykite norimo dydžio gabaliukais.
2.Pradėkite formuoti eglutę: dėliokite viena linija sūrio gabaliukus, kita linija rozmarino šakelę, liniją alyvuogių, vėl sūrius ir t.t. Labai paprasta, bet efektinga! :)