Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2017-02-04

Puikaus skonio omletas, puikiai tinkantis visos šeimos savaitgalio pusryčiams.

                                                                             

 Nors mūsų rytai su Adele dažniausiai prasideda koše, kartais nėra nieko skaniau už omletą, kurį išsikepame visai netikėtai, kaskart kitokį, kaskart neragautą. Sakau išsikepame, nes mažoji kartu dalyvauja procese, mokosi plakti kiaušinius ir patogiai įsitaisiusi ant rankų stebi, ar jau iškepė. Gaminant jį taip lengva eksperimentuoti ir pritaikyti ne tik Adelės, bet ir visos šeimynos skoniui! Šį kartą į draugiją pakvietėme špinatus bei varškės sūrį, pasirodo, šis duetas puikiai draugauja su kiaušiniais. Skonis nuostabus, pats omletas pūrus, tirpstantis burnoje, o ir didžioji ragautoja tikrai nepastebėjo, kad visą saują špinatų pasigardžiuodama spėjo suvalgyti.

 


INGREDIENTAI:


•    3 kiaušiniai;
•    50 ml pieno;
•    2 saujos špinatų;
•    Keli griežinėliai varškės sūrio;
•    Žiupsnelis druskos, juodųjų pipirų;
•    ½ apelsino.


KAIP GAMINTI:


1.Kiaušinius išplakite su pienu. Į plakinį suberkite 1 saują smulkintų špinatų bei patrupinkite varškės sūrio.  Pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais.
2.Omletą galite virti stikliniame inde, kurį įdėkite į puodą su vandeniu arba kepkite kaip įprastai su gabalėliu sviesto.
3.Likusius špinatus suberkite į puodą, įspauskite apelsino sultis ir minutę patroškinkite.
4.Į lėkštes sudėkite paruoštus špinatus bei iškeptą omletą.

 

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK