Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2021-06-21

Labai skanus ir ypatingas užkandis vasaros iškyloms - vos kelios minutės paruošimo.

                                                                         

 Šįvakar pakviečiau vyrą į labai prancūzišką pasimatymą aguonų laukuose! Vos kelios minutės pasiruošimo ir kartu jau leidomės į dar vieną naują vasaros nuotykį - vakarėjant skanavome vienos skardos keptą kamambero sūrį su vyšniniais pomidorais ir lengva rozmarinų nata. Taip paruoštas sūris tobulai tiko su traškiomis prancūziško batono riekėmis bei gurmanišku vytintu kumpiu. Kas desertui? Lengvai trapūs sviestiniai sausainiai su citrinų įdaru bei, žinoma, burbuliukais - mineralinio vandens mimozomis! Nuotykis, kurį dar būtinai kartosime. Bon Appetit!

 

 

 

 

 Tokiai romantiškai vakarienei su prancūziškais poskoniais įkvėpė LIDL - nuo šiandien visose LIDL parduotuvėse pradeda karaliauti prancūzų dienos, tad galima atrasti midijų, įdarytų sraigių, varlių šlaunelių, prancūziško stiliaus sūrių, saliamio gaminių, purškiamą alyvuogių aliejų bei įvairių desertų.

 

 


INGREDIENTAI:


•250 g "Duc De Coeur" kamambero sūrio;
•100 g "Jambon De Bayonne" vytinto kiaulienos kumpio;
•500 g vyšninių pomidorų;
•Šlakelis alyvuogių aliejaus;
•Žiupsnis druskos;
•Žiupsnis šviežių arba džiovintų bazilikų;
•Prancūziškas batonas


KAIP GAMINTI:


1.Į kepimo indą dedame vyšninius pomidorus bei kamambero sūrį.
2.Kamambero sūrį lengvai įpjauname keliose vietose. Viską apšlakstome alyvuogių aliejumi, pagardiname druska bei rozmarinais.
3.Paruoštą patiekalą dedame į 180 laipsnių orkaitę ir kepame apie 15 - 20 minučių, kol sūris pradės lydytis.
4.Keptą kamambero sūrį patiekiame su prancūzišku batonu bei vytintu kiaulienos kumpiu.

 

 

Reklama | Įrašas sukurtas bendradarbiaujant su LIDL

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK