Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2022-07-15

Lengvai paruošiami ir tikrai labai skanųs sushi kamuoliukai - puikus vakaro užkandis. 

                                                                            

 Turiu idėją išskirtiniam savaitgalio užkandžiui - susipažinkite, tai vieno kąsnio sushi rutuliukai su tunu, avokadu bei agurku! Nepaprastai gardūs, ypatingai lengvai susukami, puikiai tinkantys tiek užkandžiams namuose, tiek gamtoje, valgomi tiek su lazdelėmis, tiek su pirštais ir, svarbiausia, vos iš kelių ingredientų. Gaminti galima nors ir dabar! Šiems rutuliukams renkuosi "Kikkoman" sojos padažą - natūralus, be dirbtinių priedų bei skonių stipriklių, su mažesniu druskos kiekiu, sveikesnis, sodraus aromato bei skonio padažas suteikia išraiškingą poskonį sushi rutuliukams - gardu mirkyti ir užkandžiauti! 

 

 

INGREDIENTAI:


•Indelis "Kikkoman" sojos padažo; 
•200 g išvirtų sushi ryžių;
•120 g tuno savose sultyse;
•1 avokadas;
•1 agurkas;
•Ryšulėlis šviežių svogūnų laiškų;
•Šiek tiek sezamo sėklų.


KAIP GAMINTI:


1.Į dubenį dedame virtus ryžius, tuną, smulkiai pjaustytą avokadą, agurką bei smulkintus svogūnų laiškus. Pilame šiek tiek sojos padažo ir viską išmaišome.
2.Iš paruoštos masės formuojame norimo dydžio sushi rutuliukus ir juos apvoliojame sezamo sėklose. Galime pagardinti svogūnų laiškais bei smulkintomis aitriosiomis papirkomis. Sushi rutuliukus paliekame pusvalandžiui šaldytuve.
3.Patiekiame su sojos padažu.

 

 

Reklama | Kikkoman

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK