Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2023-01-24

Senas geras receptas, kuris niekada nepalieka abejingų - vienas skaniausių užkandžių. 

                                                                                

 Mėgstate keptą duoną su sūriu? Aš labai! Traškios česnaku kvepiančios duonos lazdelės su tįstančiu sūrio – majonezo padažu niekada nepalieka abejingų – tai senas geras receptas, kuris mūsų šeimoje karaliauja jau tikrai ne vienerius metus. Vos penki ingredientai, kelios minutės virtuvėje ir jau galima mėgautis vienu skaniausių užkandžių pasaulyje. P.S. Keptą duoną dažniausiai kepu orkaitėje – mažiau riebalų, mažiau reikalų virtuvėje ir iškepusi ji būna itin traški. 
 Gaminant sūrio padažą itin svarbus majonezas, nes jo čia reikia tikrai ne vieno šaukšto, tad šį kartą rinkausi „Kania“ majonezą, kuris pasižymi puikiu kokybės ir kainos santykiu – LIDL tikrai mažiau išleidi, o tiek sau leidi! “Kania” prekės ženklo produktai, kuriuos galima atrasti visose LIDL parduotuvėse yra išties kokybiški, pigesni ir kartu pasižymintis tikrai gausiu asortimentu, tad kiekvienas turi pasirinkimą rasti geriausius produktų pasiūlymus. Čiumpame majonezą, juodą duoną ir lai namai pakvimpa senu geru užkandžiu!
 
 
 
 
INGREDIENTAI:
 
4 valg. š. „Kania“ majonezo;
Kelios riekės juodos duonos; 
Žiupsnis druskos; 
Šiek tiek alyvuogių aliejaus; 
200 g tarkuoto fermentinio sūrio;
Kelios skiltelės česnako
 
KAIP GAMINTI:
 
1.Duonos riekes supjaustome vidutinio storio lazdelėmis. Dedame jas į kepimo skardą, apšlakstome alyvuogių aliejumi ir pagardiname druska. Paruoštas duonos lazdeles kepame 195 laipsnių orkaitėje, kol lengvai apskrus. 
2.Pasiruošiame sūrio padažą – į puodą dedame majonezą, beriame sūrį ir įtarkuojame kelias skilteles česnako. Dedame puodą ant nedidelės kaitros ir nuolat maišome, kol sūris išsilydis ir padažas taps vientisas. 
3.Iškeptas duonos lazdeles lengvai įtriname česnaku, pilame sūrio padažą, viską išmaišome ir iškart patiekiame. 
 
 
Reklama | LIDL 

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK