Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2023-03-10

Pica, kuri puikiai tinka savaitgalio užkandžiui - gardi, traški ir su tikrai daug daug sūrio. 

                                                                      

 Parigina pica penktadienio vakarui? Oh, yes! Vos per kelias minutes pagaminama, gardi, kupina sūrio ir taip labai kvepianti savaitgaliu! Verta pagaminti, paragauti ir pamilti nuo pirmo kąsnio. P.S. Nors ši pica skani ir jau atvėsusi, bet skaniausia tik ką ištraukta iš orkaitės, kai sūris dar tįsta ją pjaustant - bus tikrai labai gerai! 
 
 
 
 
INGREDIENTAI: 
 
1 šviežios picos tešlos lakštas; 
1 šviežios sluoksniuotos tešlos lakštas; 
Keli valg.š. pomidorų tyrės; 
150 g pjaustyto sūrio riekutėmis; 
100 g tarkuotos mocarelos; 
100 g kiaulienos kumpio; 
1 kiaušinis; 
Žiupsnis raudonėlių
 
 KAIP GAMINTI: 
 
1.Į kepimo skardą dedame picos tešlą, pilame pomidorų tyrę ir ja padengiame tešlą. Dedame sūrio riekutes, tuomet kumpį, beriame mocarelą ir ant viršaus dedame sluoksniuotą tešlą. Subadome tešlą šakute, ištepame kiaušinio plakiniu bei pagardiname raudonėliais. 
2.Paruoštą picą kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 minučių. 3.Iškepusią picą pagardiname šviežiais bazilikais ir supjaustome norimo dydžio gabalėliais.
 
 
PRISIJUNGTI SU FACEBOOK