Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2025-01-17

Itin skanūs ir paprastai bei greitai pagaminami varškės tešlos čeburekai su sultingu mėsos įdaru. 

                                                                        

  Mini čeburekai arba taip skamba geriausias planas savaitgaliui! Iš itin lengvai ir greitai pagaminamos varškės tešlos ir su sultingu mėsos įdaru viduje - nedidukai, gardūs tiek ką tik iškepti, tiek jau gerokai pravėsę ir tokie, kurie akimirksniu pavergia ne tik visos šeimos, bet ir draugų bei kaimynų širdis. Su produktų sąrašu bėgame į AIBĘ ir lai savaitgalį visų namai pakvimpa šiais nepaprastai skaniais čeburekais!

 

 

 

INGREDIENTAI:


•360 g varškės;
•2 kiaušiniai;
•400 - 450 g miltų;
•Žiupsnis druskos;
•4 valg. š. grietinės arba šiek tiek kefyro;
•450 g maltos kiaulienos;
•1 svogūnas;
•Žiupsnis maltos mėsos prieskonių;
•Šiek tiek vandens;
•Ryšulėlis šviežių petražolių;
•Keli arb. š. grietinės;
•Aliejaus kepimui


KAIP GAMINTI:


1.Pirmiausia, pasiruošiame čeburekų tešlą - į dubenį dedame varškę, įmušame kiaušinius, dedame grietinę ir beriame druską bei miltus. Viską išmaišome ir gerai išminkome, kad tešla nebeliptų prie pirštų.
2.Pasiruošiame mėsą - į dubenį dedame maltą mėsą, beriame prieskonius, smulkinas petražoles, taip pat dedame grietinę bei pilame vandenį. Išmaišome.
3.Iškočiojame tešlą ir su formele įspaudžiame apskritimus. Į kiekviemą apskritimą dedame po šaukštelį mėsos įdaro, apskritimą perlenkiame ir tvirtai suspaudžiame šakute.
4.Keptuvėje ar puode įkaitiname aliejų ir jame iš abiejų pusių apkepame čeberekiukus.

 

Reklama | AIBĖ

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK