Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2013-06-28

Vieno kąsnio užkandukai: greita, lengva, skanu ir puikiai atrodo! :)

                                                                      

    Vieno kąsnio užkandukai yra žavūs tame, kad gaminant juos galima lengvai sužaisti įvairiais deriniais, skoniais bei spalvomis. Jie taip pat turi visai neblogą savybę greitai ir nepastebėtai dingti nuo stalo, tik žiū, jau ir nebėra :) Bet čia tik paglosto širdį, kad laikas praleistas gaminant tuos mažyčius žavuolius nepraėjo veltui ir buvo tikrai įvertinti svečių.


INGREDIENTAI:


•    Šalto rūkymo dešrytė;
•    Šviežios petražolės;
•    Žaliosios alyvuogės (tinka ir juodosios);
•    Tepamoji varškė su žalumynais.


KAIP GAMINTI:


1.Nedideliais griežinėliais supjaustykite dešrytę.
2.Ant dešros griežinėlių dėkite pusę šaukštelio tepamos varškės (jos nepagailėkite, neturi būti labai plonai), petražolės šakelę ir alyvuogę. Viską susmeikite smeigtuku ir serviruokite :)

 

 

Virtuvės užrašai. Jei yra laiko, tepamą varškę labai lengva pasigaminti ir namuose, tereikia gerai išsukti varškę su grietine arba keliais šaukštais grietinėlės bei pagardinti įvairiais šviežiais žalumynais: krapais, petražolėmis, bazilikais, raudonėliais ir pan. Tiktų ir džiovintos prieskoninės žolelės, svarbu, jų nepagailėti, kad skonis būtų stipresnis :)

 

            

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK