Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2023-03-20
Lengva pagaminti, nepaprastai skanu valgyti.
Keptas Tofu arba patiekalas, kuris ne tik labai patiks tofu sūrio mėgėjams, bet ir jo dar neatradusiems - vos per kelias minutes pagaminamas, su lipniu saldžiu padažu, gardus ir puikiai tinkantis tiek užkandžiui, tiek pietums ar vakarienei šalia patiekus ryžius ar azijietiškus makaronus. Šiam patiekalui rinkausi "Morinaga" tofu sūrį, kuris pasižymi itin kremine lengva struktūra ir puikiu skoniu. Tai sūris, puikiai tinkantis įvairiems patiekalams - salotoms, sriuboms, užtepėlėms ar net pusryčių sumuštiniams.
INGREDIENTAI:
• 349 g "Morinaga" tofu sūrio;
• 50 ml sojos padažo;
• 50 ml vandens;
• 2 arb. š. medaus;
• Kelios skiltelės česnako;
• 1 arb. š. kukurūzų krakmolo;
• Aliejus kepimui;
• Keli valg.š. kukurūzų krakmolo;
• Ryšulėlis šviežių svogūnų laiškų;
• Žiupsnis sezamo sėklų.
KAIP GAMINTI:
1.Pirmiausia, sumaišome padažą - inde sumaišome sojos padažą, medų, vandenį, smulkiai tarkuotą česnaką ir kukurūzų krakmolą.
2.Kubeliais supjaustome tofu sūrį. Beriame kukurūzų krakmolą ir atsargiai išmaišome. Paruoštus gabalėlius kepame gerai įkaitame aliejuje, kol lengvai apskrunda.
3.Į kitą keptuvę pilame padažą ir maišome ant vidutinės kaitros, kol padažas pradeda tirštėti. Suberiame iškeptus sūrio gabalėlius, sumaišome, pagardiname sezamo sėklomis ir smulkintais svogūnų laiškais.
Reklama | Morinaga