Idėjos iš virtuvės    Atgal <-

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2013-09-18

Kai norisi daugiau rudeniškų spalvų ant pietų stalo, puikiai tinka gražuolis moliūgas su sriubyte! :)

Kai norisi daugiau  rudeniškų spalvų ant pietų stalo, puikiai tinka gražuolis moliūgas ir jame patiekta sriuba! :)

                                                                      

 Dideli, tokie pūstažandžiai, ryškiai geltoni ar oranžiniai daržo karaliai moliūgai man visada primena, kad jau atėjo ruduo. O rudenį tiesiog būtina gaminti kvapnią, gardžią moliūgų sriubą visiems: ne tik tiems, kurie gali pasigirti puikiu šių gražuolių derliumi, ne tik tiems, kurie negali gyventi be kreminės sriubos, bet ir tiems, kuriems vis dar norisi saulės ir šilumos! :) Ir kodėl gi tos sriubos nepatiekus pačiame moliūge? Atrodo tikrai žaismingai ir yra visiškai paprastai įgyvendinama. Pabandykit! :)


 

 

KAIP TAI ĮGYVENDINTI:

 

 

 


1.Čiupkite moliūgą, jį perpjaukite perpus (galite tiesiog nupjauti kepurėlę, jau čia nuo noro ir fantazijos priklauso, kokią „sriubinę“ pasigaminsite) ir atsargiai išskobkite vidų. Moliūgo minkštimas, žinoma, keliauja į puodą gardžiajai sriubytei :)
2.Viskas, moliūgas paruoštas, belieka sulaukti, kol sriuba bus išvirta! Išvirusią sriubytę supilkite į moliūgą ir galite patiekti ant stalo. Nepamirškite samčio arba šaukštų, juk visai smagu visiems kartu iš vieno moliūgėlio sriubą skanauti! :)

 

 

                   

 

Keli moliūgų sriubos receptukai:

 

         

   

 

   Kokosinė moliūgų sriuba su cinamonu kvepiančiais skrebučiais

 

 

 

 

 

 

  

   Moliūgų sriuba su vištiena

 

 

 

 

 

 

 

 

  Trinta moliūgų sriuba su vištiena

 

 

 

 

 

 

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK

 

 

 

 

Populiariausi straipsniai