Virtuvės užrašai    Atgal <-

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2015-01-26

Kai duonos riekutės sukietėja, jas galima panaudoti naminiams džiūvesėliams.

                                                                                 

 Kaip labailabailabai man patinka šviežia, tik ką kepta, dar šilta duona. Tokia minkšta, burnoje tirpstanti ir nepaprastai gardi. Tiesiog su sviestu, žiupsneliu druskos ir dideliu dideliu puodeliu arbatos.  Bet nespėjus jos visos suvalgyti, ji pamažu sukietėja ir praranda savo žavesį, tik skubėti atsisveikinti nereikia, nes duonos trupiniai – džiūvėsėliai pavyksta puikūs! Tereikia riekutes sudėti į maisto trintuvą, kelios sekundės darbo ir vuolia, jokių džiūvėsėlių iš parduotuvės.

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK