Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2018-08-08

Vos kelių minučių idėja skaniems, sveikiems ir labai naminiams ledams.

                                                                                   

 Kuo daugiau ledų – tuo geriau! Ir tikrai patys skaniausi tie, kuriuos gamina mama ar tėtis, tie, prie kurių prisideda ir mažos rankutės, tie, kurių taip nekantru laukti nuolat tikrinant šaldymo kamerą, ar jau, ar jau galima smaguriauti. Ir kartais naminiai ledai gali būti visai paprasti, labai labai arbūziniai, gardinti juoduoju šokoladu ir visa krūva šypseną keliančių pabarstukų. Beje, gardinti tokius arbūzo trikampėlius galima ne tik su šokoladu, bet ir su sezoninėmis uogomis (įspaudžiant jas į vidų), jogurtu, mėtų lapeliais, keliais šlakeliais žaliosios citrinos sulčių ar kuo tik tą akimirką panorėsite!

 


INGREDIENTAI:


•    Arbūzas;
•    Juodasis šokoladas;
•    Mėgstami pabarstukai, šokolado/ kokoso drožlės.

 

KAIP GAMINTI:


1.Arbūzą supjaustykite norimo dydžio trikampiais ir į kiekvieną jų įbeskite pagaliuką.
2.Ištirpinkite šokoladą ir juo apliekite arbūzo trikampėlius.
3.Pagardinkite mėgstamais pabarstukai, šokolado / kokoso drožlėmis ar kitais mėgstamais pagardais.
4.Taip paruoštus arbūzus sudėkite į kamerą ir jau po kelių valandų skanaukite.

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK