Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2020-09-19

Fantastiško skonio pomidorai lėtiems ir niekur neskubantiems savaitgalio pusryčiams.

                                                                   

 Kol dar tėvų šiltnamyje gausu raudonžandžių pomidorų, nieko nėra skaniau už lėtus savaitgalio pusryčius su jais – ką tik nuskintais, gardintais druska ir pipirais bei keptais orkaitėje. Ir ne bet kaip, o su kiaušiniais! Jie tikrai greitai nepabosta, nes kaskart galima improvizuoti gardinant taip ruoštus pomidorus mėgstamu kumpiu, skirtingais sūriais, traškios duonos džiūvėsėliais ar sezoniniais žalumynais.

 

 


INGREDIENTAI:


•4 didesni pomidorai;
•4 kiaušiniai;
•Šiek tiek tarkuoto kietojo sūrio;
•Žiupsnis druskos / juodųjų pipirų;
•Truputis mėgstamų žalumynų.


KAIP GAMINTI:


1.Nupjaukite pomidorų viršūnėles ir lengvai iškobkite pomidorus. Pagardinkite juos druska bei pipirais.
2.Dėkite juos ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Į kiekvieną pomidorą atsargiai įmuškite po kiaušinį bei apibarstykite tarkuotu sūriu.
3.Paruoštus pomidorus kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 20 – 25 minutes.
4.Iškeptus pomidorus pagardinkite pasirinktais žalumynais ir patiekite su skrudinta duona.

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK