Salotos    Atgal <-

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2024-04-16

Itin lengvai paruošiamos pikantiškos korėjietiškos morkytės tikrai nepaliks abejingų. 

                                                                        

 Korėjietiškos morkos, kurias įsimylėti galima akimirksniu, pakanka vos paragauti – ryškios, nepaprastai gardžios, traškios, su lengvu azijietišku poskoniu ir tokios, kurios tobulai tinka prie įvairių patiekalų - ne tik užkandis, bet ir puikus garnyras. Pažadu, tai vienas skaniausių būdų, kaip galima paruošti morkas. Ir, pažadu, jas išbandžius, morkos tikrai bus dažnas svečias daugelio namuose. 
 
 
 
 
INGREDIENTAI:
 
2 – 3 didesnės morkos;
Ryšulėlis šviežių petražolių; 
2 arb. š. sezamo sėklų; 
2 arb. š. sezamo aliejaus;
1 arb. š. sojos padažo;
1 arb. š. ryžių acto;
Žiupsnis druskos;
Šiek tiek citrinos sulčių
 
KAIP GAMINTI: 
 
1.Morkas nuskutame ir su skustuku jas supjaustome arba sutarkuojame specialia tarka. 
2.Ant paruoštų morkų pilame sezamo aliejų, sojos padažą bei ryžių actą. Apšlakstome citrinos sultimis, pagardiname druska, sezamo sėklomis bei beriame smulkintas petražoles.
3.Viską gerai išmaišome ir skanaujame. 
 
 
PRISIJUNGTI SU FACEBOOK