Salotos    Atgal <-

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2013-03-27


                                                                              

      Nežinau, kaip Jūs, bet aš labai mėgstu visokius lapelius, žalumynus. Ne tik dėl to, kad jie tikri vitaminų bombos, bet gi ir kaip skanu, tikra palaima skrandžiui. Galvodama, ką gi iš tų lapelių šiandien pasigaminus, prisiminiau ir lašišą, kuri yra mano didžiausia favoritė iš viso žuvų pasaulio :)


INGREDIENTAI:


•    Salotos;
•    70 g. rūkytos lašišos;
•    1 apelsinas;
•    1 raudonas svogūnas;
•    Žiupsnelis moliūgų sėklų ir sezamų;
•    Keli šaukštai alyvuogių aliejaus;
•    Keli lašai balzamiko padažo;
•    Žiupsnelis prieskonių salotoms.


KAIP GAMINTI:


1.    Suplėšykite salotų lapus.
2.    Gabalėliais supjaustykite lašišą, apelsiną.
3.    Riekelėmis supjaustykite raudonąjį svogūną.
4.    Moliūgų sėklas ir sezamus lengvai apkepkite keptuvėje, kad šiek tiek apskrustų (aliejaus nereikia).
5.    Sumaišykite salotas, lašišą, svogūną, moliūgų sėklas bei sezamus.
6.    Viską pagardinkite alyvuogių aliejumi, balzamiko padažu bei salotų prieskoniais.

 

                                 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK