Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2022-11-26

Penkios puikios idėjos, kuriomis tikrai galima nustebinti  - valgomos ir labai skanios. 

 

 

 Valgomos dovanos arba net penkios idėjos valgomų dovanų rinkinių, kuriuose karaliauja makaronai! Italija kvepiantys dovanų rinkiniai su jau paruoštais receptais tikrai nustebins ir padovanos jaukų bei skanų laiką su šeima. Fusili makaronai su pesto ir artišokais, išraiškingi makaronai su balzamiko padažu ir saulėje džiovintais pomidorais, spagečiai su raudonuoju pesto, pekano riešutais ir bazilikais, citrininiai vieno indo makaronai bei vaikiški makaronai su daržoviniu pomidorų padažu ir sūriu - akimirksniu įtrauks į saulėtus nuotykius virtuvėje ir taps viena įsimintiniausių kalėdinių dovanų! Man tokia dovana labai patiktų. Net labai! 

 

 

MAKARONAI SU BALZAMIKO PADAŽU IR SAULĖJE DŽIOVINTAIS POMIDORAIS

 Išskirtinio skonio itališka vakarienė, kuri tikrai nepaliks abejingų – lengvai pagaminami ir nepaprastai skaniai ragaujama!

 

 

 

 

 

 

 Šiems rinkiniams išskirtinumą suteikia "Alce Nero" produktai - ekologiški makaronai, pomidorų tyrės, artišokai, pesto padažai, citrinų sultys ir kiti Italija kvepiantys ingredientai nepaliks abejingų bei leis mėgautis naujais, dar neatrastais skoniais. Tai itin kokybiški produktai. Juos ir dar daugiau galima rasti LIVIN parduotuvėse, kuriose visą lapkričio mėnesį yra taikomos nuolaidos būtent "Alce Nero". 

 

 

SPAGEČIAI SU RAUDONUOJU PESTO IR PEKANINĖS KARIJOS RIEŠUTAIS

Tai vakarienė, kuriai prireiks vos kelių minučių, bet skonis išties nudžiugins – skirtingi raudonojo pesto, bazilikų bei kedro riešutų poskoniai suteiks makaronams nepakartojamą Italijos žavesį.

 

 

 

 

CITRININIAI VIENO INDO MAKARONAI

Vakarienė, kuri nustebins savo skoniu – nepaprastai gardūs, lengvai citrusiniai makaronai suteiks šventinės nuotaikos.

 

 

 

 

VAIKIŠKI MAKARONAI SU POMIDORŲ PADAŽU IR SŪRIU

Šie makaronai sukurti vaikų nuotykiams virtuvėje – juos lengva pagaminti, skanu ragauti. Būtinai išbandyk ir trumpam pabūk tikru virtuvės šefu!

 

 

 

 

 

FUSILLI MAKARONAI SU PESTO PADAŽU IR ARTIŠOKAIS

Visos šeimos šventinei vakarienei – makaronai su pesto padažu, artišokais ir kietuoju sūriu. Lengvas Italijos dvelksmas namuose!

 

 

 

 

 

Reklama | LIVIN 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK