Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2020-08-17

Pasakiško skonio ledai, kuriems prireiks vos 3 minučių virtuvėje ir lygiai tiek pat ingredientų.

                                                                     

 Trys laimės ingredientai! Vos tiek ir jau gali mėgautis ledais su lengvu azijietišku poskoniu – tai, turbūt, greičiausiai pasaulyje pagaminami ledai, kuriems pagaminti prireiks tik minutės – jie maistingi, kreminiai ir labai labai skanūs. Tai ledai, kurie akimirksniu taps vieni mėgstamiausių bei dažniausiai gaminamų. Pažadame! Ir dar. Išduosime paslaptį – šią savaitę LIDL parduotuvėse karaliauja Azijos skonių dienos, tad ten tikrai atrasite kokoso pieną, be kurio šie ledai nebūtų tokie ypatingi.

 


INGREDIENTAI:


•1 šaldytas ir gabalėliais pjaustytas mangas;
•200 ml kokoso pieno;
•1 arb. š. skysto medaus.

 


KAIP GAMINTI:


1.Iki vientisos masės sutrinkite šaldytą mangą – jį susišaldyti galite patys, tiesiog supjaustykite kubeliais ir dėkite į šaldiklį. Susišaldykite daugiau, nes tikrai ledus norėsis kartoti dar ir dar.
2.Supilkite kokoso pieną ir medų. Viską dar kartą sutrinkite, kad gautųsi vientisa masė. Supilkite ją į šaldymo indą ir dėkite kelioms valandoms į šaldiklį. Jei mėgstate minkštesnius ledus – juos ragauti jau galite po poros valandų, jei mėgstate tvirtesnius ir labiau sušalusius – palaikykite ledus šaldiklyje dar porą valandų.
3.Patiekdami ledus galite juos dar pagardinti šviežiais mango gabalėliais bei kokoso drožlėmis.

 

 

#reklama #LidlPartnerystė #Lidl

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK