Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2015-06-26

Lengvai paruošiamas gaivus varškės desertas, puikiai tinkantis karštai vasaros dienai.

                                                                                  

 Mėgstu vasarą ir saulėtas pievas. Katiniškas akimirkas. Basas pėdas ir padaužiškai plaukus veliantį vėją. Karštas dienas ir ledų kokteilius. Arba lengvus gaivius varškės desertus. Šis būtent toks. Su sauja šviežių uogų, baltojo šokolado prieskoniu ir mėgstamų sausainių pabarstukais. Patiko, net labai. Toks per kelias minutes paruošiamas, paprastas, bet kartu labai gardus.

 


INGREDIENTAI:


•    180 g varškės;
•    50 ml grietinėlės;
•    50 – 60 g baltojo šokolado;
•    Keli mėgstami sausainiai;
•    Mėgstamos uogos.


KAIP GAMINTI:


1.Vandens vonelėje ištirpinkite baltąjį šokoladą ir supilkite grietinėlę. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.
2.Paruoštą šokoladą su grietinėle supilkite į varškę, išmaišykite ir supilkite į indelius, kuriuose patieksite desertą. Palikite kelioms valandoms šaldytuve.
3.Ant paruoštų desertų pasmulkinkite po sausainį ar du ir uždėkite mėgstamas uogas.

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK