Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2015-02-13

Greitai paruošiami, skanūs ir smagios širdelės formos sluoksniuoti sausainiukai.

Apie 20 nedidukių širdelių

 

 Kai netikėtai aplanko meilė, tas nuostabus, šiltas, rožinis ir labai pūkuotas jausmas, norisi šiltų didelių apkabinimų. Nedrąsių pakštelėjimų į skruostus. Tylių prisipažinimų. Kilogramo avietinių ledų ir cukraus vatos. Nesuskaičiuojamų puodelių karštos kakavos su mažyčiais zefyriukais. Ir naminių kepinių. Su mamos šaldytomis braškėmis. Nesvarbu, kad iš pirktinės sluoksniuotos tešlos, netvarkingos širdelės formos ir penkių minučių trukmės. Žiūrint vienas kitam į akis juos skanauti gera.

 


INGREDIENTAI:


•    2 sluoksniuotos tešlos lakštai;
•    Keli šaukšteliai šaldytų braškių;
•    1 a.š. kukurūzų krakmolo;
•    Cukraus (jei braškės nesaldžios).


KAIP GAMINTI:


1.Sluoksniuotos tešlos lakštus šiek tiek pakočiokite ir aptepkite braškėmis, sumaišytomis su kukurūzų krakmolu ir cukrumi.
2.Paruoštus tešlos lakštus susukite po du kartus iš kiekvienos pusės.
3.Supjaustykite ritinėlius į norimo dydžio sausainius. Iš jų suformuokite širdelės formos sausainius.
4.Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 min. Iškeptus sausainius papuoškite cukraus pudra ir lėkite smalyžiauti.

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK