Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2020-11-22

Vos per porą minučių sukuriama magija lėkštėje - vaikams tikrai patiks tokie klaėdiniai pietūs.

                                                                      

 Vaikai ir makaronai – geriausi draugai? Tikrai taip! Makaronai galėtų būti pusryčiams, pietums ir vakarienei. Galėtų būti net Kalėdoms! Ypatingai tuomet, jei lėkštėje atsidurtų pats Kalėdų senelis su makaronų barzda bei sūrio ir pomidorų tyrės kepure – viskas taip paprasta, kad vos per penkias minutes galima sukurti pačią didžiausią magiją mažiesiems. Magiją, kuri ne tik dovanoja plačiausią šypseną, bet ir dar stebuklingesnį Kalėdų laukimą - kiek vaikiškos laimės telpa lėkštėje – savo penkiametei jau turėjau pažadėti, kad gaminsiu šiuos makaronus dažniau nei kartą per savaitę, kol pabos.

  Ir dar! Išduosiu paslaptį - šiam patiekalui ypatingai tinka mūsų vieni mėgstamiausių „Bravopasta“ Niam Niam švieži makaronai vaikams, kurie ne tik pagaminti iš kietųjų kviečiųjų, bet ir nenaudojant kiaušinių. Pačios makaronų formelės yra tikrai vaikiškai smagios ir labai skanios. O geriausia dalis mamoms ta, kad juos išvirti pakanka vos dviejų minučių. Vos tiek, kad skanūs nuotykiai prasidėtų! Kur jų galima atrasti? LIDL! Jau kuris laikas visų LIDL parduotuvių lentynose galima rasti Niam Niam vaikiškų makaronų.

 


INGREDIENTAI:


•125 g Niam Niam šviežių makaronų vaikams;
•Kelios riekutės apvalaus kumpio;
•Keli valg. š. natūralios pomidorų tyrės;
•Keli valg. š. stambiai tarkuoto mėgstamo sūrio;
•Nedidukė morka;
•Dvi poros cukruotų akyčių.


KAIP GAMINTI:


1.Išvirkite makaronus. Niam Niam makaroniukai išverda vos per dvi minutes, tad nepervirkite.
2.Į lėkštes dėkite kumpio riekutes, aplink jas išdėliokite išvirtus makaroniukus, berkite sūrį, taip pat įpilkite pomidorų tyrės.
3.Kalėdų senelius papuoškite morkų nosimis ir cukruotomis akimis.

 

Reklama | Įrašas sukurtas bendradarbiaujant  su "Bravopasta".

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK