Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2020-12-03

Ypatingai paprastai paruošiami, tikrai gardūs ir labai dailūs suvožtinukai šventiniam stalui.

                                                                     

 Sumuštinukai – suvožtinukai šventiniam Kalėdų stalui? Tikrai taip! Ir nors skamba labai paprastai, pažadu, jų greitai neliks – jie išvaizdūs, tikrai skanūs ir ypatingai lengvai paruošiami.  Ir dar! Vos iš kelių ingredientų. Šių suvožtinukų paslaptis slypi “Santa Bremor” menkių užtepe su skumbre, kuris suteikia ypatingą poskonį ir puikiai dera su daugelio mėgstama lašiša bei saulėje džiovintais pomidorais. Pakanka vieną kartą paragauti, kad norėtųsi kartoti dar tikrai ne kartą. Būtinai išsisaugokite ir suteikite savo šventiniam stalui naujų skonių.

 

 


INGREDIENTAI:


•1 ilga ciabatta duona;
•280 g SANTA BREMOR menkių užtepo su skumbre;
•80 g šaltai rūkytos lašišos;
•Keli saulėje džiovinti pomidorai;
•1 didesnis agurkas;
•Sauja mėgstamų žalumynų.

 


KAIP GAMINTI:


1.Ciabatta duoną perpjaukite išilgai perpus.
2.Abi puses gausiai ištepkite menkių užtepu su skumbre.
3.Ant apatinės duonos pusės dėkite plonai pjaustytus agurko griežinėlius, lašišą, saulėje džiovintus pomidorus, mėgstamus žalumynus. Užvožkite viršutine duonos dalimi.
4.Paruoštą ciabatta duoną supjaustykite norimo dydžio suvožtinukais, apjuoskite kiekvieną jų kepimo popieriumi ir užriškite virvele.

 

Reklama | Įrašas sukurtas bendradarbiaujant su "Santa Bremor"

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK