Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2016-12-15

                                                                                  

 Su Adele jau turime tokią rytinę tradiciją – vos tik išdygsta dantukas, abi jaučiamės nusipelniusios lėtų, gardžių pusryčių, skirtų tik mums. Dažniausiai tos dantukų dygimo naktys nebūna jau tokios lengvos, tad tokie pusryčiai sugrąžina dalį jėgų ir puikiai nuteikia dar vienai iššūkių kupinai dienai. Ir tokiems pusryčiams labai tinka grikiai! Ne paprasti, o su avokadų bei špinatų tyre. Jie maistingi, paruošiami vos per kelias minutes ir mums, grikių mylėtojoms, tikrai gardūs. Turbūt, jiems ir recepto nereikia, bet kartais idėją prisiminti labai gerai.

 


INGREDIENTAI:


•    Stiklinė ką tik išvirtų grikių;
•    1 avokadas;
•    Sauja šviežių špinatų;
•    Gabalėlis mėgstamo kietojo sūrio.


KAIP GAMINTI:


1.Avokadą sutrinkite su špinatais iki vientisos masės. Įpilkite šlakelį vandens, kad masė nebūtų tokia tiršta.
2.Paruoštą avokadų – špinatų tyrę sumaišykite su tik ką išvirtais grikiais.
3.Grikius pagardinkite keliais plonais griežinėliais kietojo sūrio bei šviežiais špinatų lapeliais.

 

 

 

 

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK