Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2021-06-07

Kiek gurmaniški, puikaus skonio ir ypatingai lengvai pagaminami sumuštiniai rimtiems žvejams!

                                                                     

 Keliauti į žvejybą su seneliu yra vienas didžiausių šios vasaros nuotykių! Ir kaip man tai primena mano vaikystę – tuos ankstyvus rytus ir vėlyvus vakarus, kai įsikibdavau tėčiui už rankų ir leisdavausi gaudyti didžiausių savo gyvenimo žuvų, kai kantriai laukdavau, kol kas nors užkibs, o užkibus nebegalėdavau slėpti plačiausios šypsenos veide, kai mėgavausi laiku, kuris buvo skirtas tik man ir jam - milijonas klausimų ir tiek pat atsakymų, nes žvejyba mūsų šeimoje niekada nevyksta tyliai. Kaip ir be sumuštinių! Žinote, kokie patys tikriausi žvejo sumuštiniai? Su atlantinių skumbrių filė terijakio padaže – lengvai gurmaniški, tikrai gardūs ir akimirksniu suvalgomi. O, svarbiausia, papildomai ruošti žuvies nereikia - skanauti galima vos atidarius dėžutę!


INGREDIENTAI:


•190 g “Santa Bremor” atlantinių skumbrių filė terijakio padaže;
•2 duonelės;
•1 pomidoras;
•½ mėlynojo svogūno;
•Sauja špinatų.


KAIP GAMINTI:


1.Duoneles perpjauname perpus ir ant apatinių jų dalių užtepame terijakio padažo iš skumbrių filė dėžutės.
2.Dedame skumbrių filė, pomidoro bei svogūno griežinėlius bei špinatus. Užvožiame duonelės viršumi.

 

Reklama | Santa Bremor

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK