Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2013-03-30

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

                                                                                      

Kad žinotumėt, kai man taip pasisekė,  gavau ciabattą dar šiltą, visą kvepiančią, tai patikėkit, kaip gardu, gardu buvo šie sumuštinukai su cukinija! :)


INGREDIENTAI:


•    1 vidutinio dydžio cukinija;
•    150 g. grūdėtos varškės;
•    Saulėje džiovinti pomidorai (kuo daugiau, tuo skaniau);
•    Žiupsnelis druskos, pipirų, bazilikų, raudonėlių ir kt.
•    1 kepalas šviežios ciabattos;
•    Keli švieži baziliko lapeliai.


KAIP GAMINTI:


1.    Nulupkite cukiniją ir stambiai ją sutarkuokite. Gerai nusunkite cukinijos sultis.
2.    Suberkite grūdėtą varškę,  įpjaustykite saulėje džiovintų pomidorų (jų negalima pagailėti, nes asmeniškai man, tai jie čia buvo pagrindinis „koziris“ ;) ).
3.    Viską pagardinkite druska, pipirais, bazilikais, raudonėliais ir kitomis mėgstamomis prieskoninėmis žolelėmis.
4.    Gautą masę tepkite ant ciabattos riekelių ir lengvai apkepktite orkaitėje, kol gražiai apskrus.
5.    Iškepus ciabattai, ant kiekvienos riekelės uždėkite po baziliko lapelį. Skanaus :)

 

    

 

  

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK