Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2014-12-01

Gardžios brusketos, kurios puikiai tinka jaukiam vakarui su lengvo vyno taure rankose ;)

                                                                                   

 Įprasti maži dalykai džiūgina. Kavos gėrimas ryte, šviežio pyrago gabalėlis mieste, pietūs su drauge ar jaukus filmo žiūrėjimas įsirangius po pledu. Rutina, kuri nepabosta, kurios gali spėti pasigesti ir pasiilgti. Aš ir pasiilgstu! Kartais ilgiuosi lėtos arbatos gėrimo ceremonijos su močiutėmis, sekmadieninių tėčio blynų, naktinių važiavimų į parduotuvę šokoladinių saldainių, kartą per savaitę kepamo mamos obuolių pyrago... Pasiilgstu net vakarų su žvaigždėtu dangumi, žvakių šviesomis, taure lengvo vyno ir kartu gamintomis brusketomis. Su avokadu ir vyšniniais pomidoriukais. Šlakeliu citrinos sulčių ir keliomis šviežių petražolių šakelėmis. Gera ilgėtis jaukių akimirkų ir jas vėl, ir vėl atkurti.

 


INGREDIENTAI:


•    Ilga ciabatta arba prancūziškas batonas;
•    1 avokadas;
•    Šlakelis citrinos sulčių;
•    Keli vyšniniai pomidoriukai;
•    Kelios šakelės šviežių petražolių;
•    Žiupsnelis druskos, juodųjų pipirų.


KAIP GAMINTI:


1.Duoną supjaustykite vidutinio storio riekelėmis. Jas galima lengvai apskrudinti, kad būtų traškesnės, bet nėra būtina.
2.Avokado minkštimą sutrinkite ir pagardinkite citrinos sultimis, druska, juodaisiais pipiriukais.
3.Avokado užtepą tepkite ant duonos riekelių, dėkite po kelis nedidukus vyšninio pomidoriuko gabaliukus. Apibarstykite smulkintomis petražolėmis.

 

 

        

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK