Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2019-04-18

Labai skani, lengvai paruošiama lašiša puikiai tiks ypatingiems pietums ar vakarienei.

                                                                         

 Aš dievinu lašišą ir ji tikrai dažnai karaliauja mūsų namų virtuvėje – ją mielai renkamės ypatingiems pietums ar vakarienei, kai norisi lengvai, bet kartu ir nekasdieniškai. Esu išbandžiusi daugybę lašišos paruošimo būdų, bet vienas skaniausių ir puikiai tinkančių įvairioms progoms yra su medumi bei citrinomis. Ir nors, rodos, šie ingredientai galėtų užgožti lašišos skonį, tačiau tikrai taip nėra – valgant jaučiamas labai švelnus medaus ir citrusų poskonis, kuris puikiai papildo lašišą.
 Ir geroji žinia ta, kad nuo šio ketvirtadienio visose LIDL parduotuvėse galima nusipirkti šviežios lašišos filės, kurios 1 kg kainuoja 9,99 €. Filė tikrai kokybiška, puikiai paruošta, nėra nei vieno kaulelio, tad drąsiai galima gaminti ir rinktis ją artėjančioms Velykoms – užtruksite vos kelias minutes, o svečiai liks ne tik nustebę, bet ir skaniai pavalgę.  Aš už tai, kad ruošiantis šventėms reikėtų kuo mažiau sukiotis virtuvėje, kad liktų kuo daugiau laiko pabūti kartu, pabendrauti ir iš visos širdies pasimėgauti akimirkomis, tad pažadu, kad šis patiekalas tikrai bus greitai paruošiamas!

 


INGREDIENTAI:


• 1 kg lašišos filė;
• 150 g medaus;
• 1 žalioji citrina;
• 1 geltonoji citrina;
• Žiupsnis druskos / juodųjų pipirų.

 


KAIP GAMINTI:


1. Lašišos filė gausiai aptepkite medumi. Pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais.
2. Ant lašišos filės uždėkite žaliosios bei geltonosios citrinos griežinėlius.
3. Kepkite lašišą 190 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.
4. Iškeptą lašišą patiekite su mėgstamu garnyru – rinkitės žalumynus, kruopas.

 

#Lidl #LidlLietuva #sponsored #ad @lidllietuva #LidlPartnerystė

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK