Mamų pasaulis

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2022-09-06

10 mūsų mylimiausių vietų Panevėžyje, kurios tikrai nustebins ir paliks puikų įspūdį.

 

 Linkėjimai iš mano mylimo miesto gimtojo Panevėžio! Šį savaitgalį Aukštaitijos sostinė švęs 519-ąjį gimtadienį, tad tikrai netrūks nei renginių, nei pramogų. P.S. Išduosime paslaptį! Jei lankysitės Panevėžyje, nepraleiskite progos sudalyvauti žaidime „Pamatyk, pažink, pasidalink", kurio metu tereikia įrėminti mylimiausias miesto vietas specialiame rėmelyje, nufotografuoti bei pasidalinti savo socialinių tinklų istorijose. Žaidimo rėmelį galima atsiimti Panevėžio plėtros agentūroje (@PanevezysNOW). Dalinantis nuotraukomis Facebook ar Instagram istorijose nepamirškite pažymėti @PanevezysNOW „Facebook" arba „Instragram" paskyrą bei panaudoti žymę #PAMATYKPAŽINKPASIDALINK. Ir viskas, jau dalyvaujate žaidime, kurio pagrindinis prizas – Panevėžio dovanų kortelė nepamirštamai pažinčiai su miestu. Žaidimas vyksta iki spalio 6 dienos. 

 

 

 Skubame pasidalinti mūsų su Adele mėgstamiausių vietų dešimtuku – pažadame, jos tikrai labai patiks ir paliks puikų įspūdį! 

1. Nuostabiai sutvarkyta ir kupina pramogų visai šeimai – Ekrano marių krantinė

2. Didingas Aleksandro paminklas, kuris ne veltui vadinamas Panevėžio miesto simboliu. 

3. Senvagė, kurioje tikrai smagu pasivaikščioti bei pasigrožėti vaizdais. 

4. Juozo Miltinio Dramos teatras. P.S. Jame kaip tik neseniai lankėmės ir žiūrėjome vaikišką spektaklį „Lopšinė Žemei" – labai rekomenduojame mažiesiems teatro mėgėjams. 

5. Laisvės aikštė ir joje esantys fontanai. Ir ne tik! Čia karaliauja ir daugybę jaukių kavinukių, parduotuvėlių bei smagi vaikų žaidimų aikštelė. 

 

 

6. Lėlių vežimo teatras – su šio teatro nuostabiais spektakliais augau aš, dabar – mūsų šešiametė. Nepaprastą aurą turinti vieta. 

7. Teatras „Menas" – viena mylimiausių ir nostalgiškiausių vietų man – būtina ne tik aplankyti teatro spektaklius, bet ir pasimėgauti kavos puodeliu teatro kavinėje. 

8. Kraštotyros muziejus – jame slypi visa Panevėžio miesto istorija. 

9. Siauruko stotis  – be galo autentiška ir žavi miesto vieta. 

10. Kultūros ir poilsio parkas, kuriame yra pati didžiausia žaidimų aikštelė vaikams! 

⠀ 

 

 

Pasimatome savaitgalį Panevėžyje ir leidžiamės į nuotykius drauge? Bus tikrai labai smagu! tai puiki proga ne tik sudalyvauti miesto šventėje, bet ir atrasti Panevėžio vietas iš naujo. 

 

 

Reklama |

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK

 

 

 

 

Naujausi straipsniai