Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2021-11-24

Smagūs ir jaukūs rankų darbo žaisliukai: ir eglutės papuošimui, ir dovanų pakavimui.

                                                                   

 Rankų darbo kalėdiniai žaisliukai? Tikrai taip! Pažadame, juos gaminant tikrai nepritrūks nei šypsenų, nei juoko – vos per kelias akimirkas mažųjų delniukai virsta pačiais rimčiausiais Kalėdų seneliais, padykusiais nykštukais ar elfais ir net stebuklingais elniais. Šiuos žaisliukus galima kabinti ne tik ant Kalėdų eglutės, bet ir dovanoti seneliams ar puošti jau supakuotas dovanas. P.S. Kitoje žaisliukų pusėje nepamirškite užrašyti metų – liks jaukus šventinis prisiminimas, kuri galime paversti tradicija!

 

 

 


 Šiems žaismingiems kūrybiniems atradimams įkvėpė LIDL - LIDL parduotuvėse jau galima rasti Kalėdinių dekoracijų gaminimo rinkinių bei priemonių, tad pats laikas su visa šeima leistis į šventinius nuotykius! Į mūsų pirkinių krepšelį įkrito ne tik blizgūs akriliniai dažai, bet ir teptukai, spalvoto popieriaus blonknotas, stebuklingi rašikliai bei Kalėdinių stiklinių žaisliukų dekoravimo rinkinys. Ir dar labai patiko mintis patiems pasigaminti kalėdinį batą ar įmautes stalo įrankiams – rinkiniai jau yra paruošti, tad beliks įsijungti kalėdinę muziką ir visa šeimai tapti pačiais tikriausiais menininkais.

 

 

 


INGREDIENTAI:


•„Crea Box“ akriliniai dažai vandens pagrindu su blizgučiais arba metalo atspalviais;
•1 puodelis miltų;
•1 puodelis vandens.
•½ puodelio druskos;
•Žiupsnis blizgių pabarstukų;
•Klijai;
•Kelios detalės papuošimui: kaspinėliai, raudoni pompomsai ir pan.

 

 

 


KAIP GAMINTI:


1.Į dubenį beriame miltus ir druską, pilame vandenį ir viską gerai išminkome. Įbarstome ir blizgių pabarstukų.
2.Tešlą iškočiojame, įspaudžiame joje vaiko delniukus ir aštriu peiliu juos išpjauname. Mediniu smeigtuku padarome skylutę, kad galėtume perverti žaisliuką virvele.
3.Paruoštus žaisliukus dedame į 150 laipsnių orkaitę apie 15 – 20 minučių. Vis patikriname – žaisliukai turi išdžiūti. Iškepusius paliekame atvėsti.
4.O dabar smagiausia dalis visai šeimai – čiumpame dažus, blizgučius ir puošiame delniukus, kurie gali virsti žaismingais Kalėdų seneliais, padykusiais elfais ir nykštukais ar net briedžiukais.

 

 

Reklama | LIDL

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK