Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2023-11-06

 

Vos trijų ingredientų idėja, kuri tikrai patiks visiems smaguriams - nepaprastai saldu!

                                                                       

  Mūsų namuose jau po truputį pradeda kvepėti Kalėdomis – labai saldžiomis, labai šokoladinėmis ir labai zefyrinėmis! Vos trijų ingredientų desertas, kuris akimirksniu nukelia į vaikystę – susipažinkite, tai keptų zefyrų bei šokolado padažas, kurį skaniausia ragauti tiesiog merkiant į jį sviestinius sausainius. Pilnas kepimo indas minkštų, šiltų ir ištirpusių lipnių zefyrų bei išsilydęs šokoladas – pažadu, patiks visai šeimai, bet ypatingai mažiesiems! 
  Šią savaitę LIDL parduotuvėse jau pradeda karaliauti laukiamiausias šventinis Favorina, Deluxe bei Belbake asortimentas, tad artėjančioms šventėms pasiruošti tikrai paprasta – nuo valgomų dovanų iki ypatingų ingredientų šventiniams patiekalams. Sukurkime Kalėdų stebuklą kartu su LIDL!
 
 
 
 
 
INGREDIENTAI:
 
2 “Favorina” pieniniai šokoladai;
Šiek tiek “Favorina” šventinių zefyrų; 
Keli “Favorina” sviestiniai sausainiai
 
KAIP GAMINTI: 
 
1.Į kepimo indą dedame šokolado gabalėlius ir suberiame zefyrus. Padažą galima išlyti orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje – keletas minučių ir padažas jau paruoštas. 
2.Šokoladinį zefyrų pažadą patiekiame su sviestiniais sausainiais – merkiame juos į padažą ir mėgaujamės saldžiomis akimirkomis. 
 
 
Reklama | LIDL 
PRISIJUNGTI SU FACEBOOK