Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2018-01-28

Puikuoliai vafliai - maistingi, sotūs ir tikrai skanūs, su traškia granola ir riešutų sviestu.

                                                                    

 Kartais tikrai pasiilgstu niūrių, apniūkusių sekmadienių, tokių, kai nesinori niekur skubėti ir kai tingėti būna taip malonu, kad gali visą rytą prasivartyti lovoje, išgerti du puodelius kavos, perskaityti visą krūvą žurnalų ir vaikiškų knygelių, o atėjus pietums išsikepti daugybę vaflių! Be cukraus, bet su traškia granola viduje ir dar su riešutų sviestu, kuris vafliams suteikia puikų riešutinį poskonį.

 


INGREDIENTAI:


•    1 kiaušinis;
•    Gabalėlis sviesto (ištirpinto);
•    ½ stiklinės pieno;
•    2 valg. š. riešutų sviesto;
•    1 bananas;
•    5 – 6 valg. š. miltų;
•    1 arb. š. kepimo miltelių;
•    1 – 2 valg. š. granolos (rinkausi naminę kokosinę);
•    Keli valg. š. natūralaus jogurto.


KAIP GAMINTI:


1.Kiaušinį išplakite. Į plakinį pilkite ištirpintą sviestą, pieną, dėkite riešutų sviestą, sutrintą bananą ir viską išplakite iki vientisos masės.
2.Berkite miltus, kepimo miltelius bei granolą – išmaišykite. Tešla turi gautis pakankamai tiršta.
3.Kepkite norimo dydžio vaflius vaflinėje.
4.Tokius vaflius labai skanu patiekti su keliais šaukštais natūralaus jogurto, pagardinti granola, granato sėklomis ir apelsinų riekutėmis.

 

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK