Makaronų patiekalai    Atgal <-

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2016-12-10

Neapsakomai gardus apkepas, tinkantis tingiems ir labai jaukiems savaitgaliams namuose.

                                                                           

 Savaitgaliai skirti jaukioms akimirkoms namuose. Lėtam kavos gėrimo ritualui. Mėgstamos muzikos garsams. Seniai matytiems filmams patogiai įsirangius lovoje. Nesibaigiantiems pašnekesiams su namiškiais. Ir kepiniams. Nebūtinai saldiems. Tokiems, kurie sujungia visą šeimą, kviesdami visus susirinkti prie bendro stalo ir neskubant papietauti ar pavakarieniauti. Tokiems, kuriais mėgautis yra gera. Kuriuos ragaujant laikas bėga nepastebimai.

 


INGREDIENTAI:


•    500 g kietagrūdžių vamzdelių makaronų;
•    Gabalėlis sviesto;
•    ½ nediduko svogūno;
•    Sauja pjaustytų pievagrybių griežinėlių;
•    Porą saujų šviežių špinatų;
•    250 g rikotos sūrio;
•    Stiklinė naminės moliūgų tyrės;
•    Žiupsnis druskos;
•    Žiupsnis juodųjų pipirų;
•    100 g mocarelos.


KAIP GAMINTI:


1.Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių temperatūros.
2.Makaronus išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės.
3.Svieste lengvai apkepkite smulkiai pjaustytą svogūną bei pievagrybių griežinėlius. Suberkite špinatus ir dar kelias minutes apkepkite.
4.Paruoštus grybus ir svogūnus sumaišykite su rikotos sūriu bei moliūgu tyre. Pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais.
5.Paruoštą įdarą sumaišykite su virtais makaronas bei mocarelos gabalėliais.
6.Viską dėkite į riebalais išteptą kepimo indą ir kepkite apie 20 min. Iškart patiekite.

 

 

 

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK