Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2013-12-03

Sodriai karstelėjusio skonio užkandukai tikrai paįvairins Kūčių stalą ir suteiks jam naujų atspalvių :)

                                                                       

   Jei į šaunią burokėlių ir silkės kompaniją įtrauktume greifrutą arba apelsiną, gautume gardžius ir kiek neįprastus užkandukus, kurie pagyvintų Kūčių stalą ir nustebintų namiškius. Ir nors visi šie ingredientai iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti kiek keistokai, tačiau paragavus abejonių nielieka: skonis puikus - sodrus ir kiek karstelėjęs. Iš nurodyto kiekio pagaminsite 5 – 6 užkandukus :)

 


INGREDIENTAI:


•    1 silkės filė;
•    ½ greifruto arba apelsino;
•    Žiupsnelis juodųjų pipirų.
•    1 virtas burokėlis;
•    Klasikinis balzaminis padažas.


KAIP GAMINTI:


1.Silkės filė ir greifrutą (arba apelsiną) supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pagardinkite juodaisiais pipirais ir viską gerai sumaišykite.
2.Burokėlį supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais.
3.Dėkite ant kiekvieno burokėlio griežinėlio silkę ir greifrutą (arba apelsiną), apšlakstykite greifruto sultimis.
4.Ant kiekvieno užkanduko uždėkite po lašą klasikinio balzaminio padažo.

 

                           

 

 

 

 P.S. Šis receptukas buvo publikuotas nustabiame tinklaraštininkų žurnale "Debesys". Tikrai negalėjau šito nepaminėti, juk tiek nedaug būna kuo gali pasigirti ir pasididžiuoti :)

 

 

 

 

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK