Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2015-01-04

Kai norisi skanių naminių sausainių ir taip labai nesinori ilgai sukiotis virtuvėje.

                                                                                     

 Naminė obuolių uogienė ir sluoksniuota tešla. Duetas priverčiantis namus pakvipti kepiniais. Paprastais, bet jaukiais. Skaniais ir šiek tiek žiemiškais. Neįnoringais ir puikiai draugaujančiais su stikline pieno. Ir kaip jauku tampa namie, su mėgstama knyga, su vilnonėmis kojinėmis ir gardžiais naminiais sausainiais!

 


INGREDIENTAI:


•    250 g sluoksniuotos tešlos;
•    Keli šaukštai obuolių uogienės;
•    Keli šaukšteliai rudojo cukraus;
•    1 kiaušinis.


KAIP GAMINTI:


1.Turimomis sausainių formelėmis iš sluoksniuotos tešlos išspauskite sausainius.
2.Vieną sausainio pusę keliose vietose įrėžkite peiliu, o ant kito uždėkite turimos uogienės. Dėkite sausainius vienas ant kito ir gerai užspauskite kraštelius.
3.Paruoštus sausainius aptepkite kiaušinio plakiniu ir apibarstykite ruduoju cukrumi.
4.Sausainius kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 15 – 20 min.

 

 

       
 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK