Sodo ir daržo gėrybės    Atgal <-

Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2023-07-07

Krapų druska puikiai tinka ilgiau išlaikyti krapus indelyje - gardu skaninti patiekalus. 

                                                                   

 Jei ir jūsų darže karaliauja vien krapai, turiu skanią idėją – susipažinkite,  krapų druska! Taip paruošti krapai ne tik puikiai išstovi šaldytuve net iki pusės metų, o kartais ir ilgiau, bet ir akimirksniu pagardina daugybę patiekalų – juos skanu dėti ant šviežių virtų ar keptų bulvių, į įvairius troškinius, sriubas, marinuoti mėsą ar tiesiog paskaninti ryto sumuštinį ar keptą kiaušinį. Ir dar. Šiai druskai pagaminti reikia vos dviejų ingredientų – ryšulėlio krapų ir kelių šaukštelių druskos. Paprasčiau nebūna! 
 
 
 
 
INGREDIENTAI:
 
Ryšulėlis šviežių krapų;
Keli arb. š. druskos
 
KAIP GAMINTI: 
 
1.Krapus nuplauname ir paliekame šiek tiek nudžiūti.
2.Juos smulkiai supjaustome ir sumaišome su druska. Sudedame viską į indelį ir laikome šaldytuve. 
 
 
PRISIJUNGTI SU FACEBOOK