Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2023-07-07
Krapų druska puikiai tinka ilgiau išlaikyti krapus indelyje - gardu skaninti patiekalus.
Jei ir jūsų darže karaliauja vien krapai, turiu skanią idėją – susipažinkite, krapų druska! Taip paruošti krapai ne tik puikiai išstovi šaldytuve net iki pusės metų, o kartais ir ilgiau, bet ir akimirksniu pagardina daugybę patiekalų – juos skanu dėti ant šviežių virtų ar keptų bulvių, į įvairius troškinius, sriubas, marinuoti mėsą ar tiesiog paskaninti ryto sumuštinį ar keptą kiaušinį. Ir dar. Šiai druskai pagaminti reikia vos dviejų ingredientų – ryšulėlio krapų ir kelių šaukštelių druskos. Paprasčiau nebūna!
INGREDIENTAI:
• Ryšulėlis šviežių krapų;
• Keli arb. š. druskos
KAIP GAMINTI:
1.Krapus nuplauname ir paliekame šiek tiek nudžiūti.
2.Juos smulkiai supjaustome ir sumaišome su druska. Sudedame viską į indelį ir laikome šaldytuve.