Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2021-11-05

Traškūs, gardūs ir labai mėgstami visos šeimos - geriausias savaitgalio vakaro užkandis!

                                                                       

 Savaitgalio vakarui traškūs žuvies kąsneliai? Tikrai taip! Šie kąsneliai patiks visai šeimai – vos iš kelių neįmantrių ingredientų, lengvai ir greitai pagaminami, skaniausiai valgomi su pirštais bei merkiant į mėgstamą padažą. Ir juos tikrai labai labai mėgsta vaikai – jei dvejojate, būtinai išmėginkite iškepdami gerokai didesnį kiekį – pažadame, greitai neliks!
  Šių kąsnelių paslaptis slypi “FishWish” Atlanto menkėje – tai žuvis, atkeliavusi iš šaltųjų šiaurės vandenų Norvegijoje, svarbi ir vaikų, ir suaugusių mitybai dėl lengvai virškinamų bei gerai pasisavinimų baltymų. “FishWish” yra šeimos verslas,  kuriame karaliauja laisvėje pagauta ar tvariai auginta aukščiausios kokybės standartus atitinkanti žuvis bei jūros gėrybės. Išduosime paslaptį, mažiausiųjų ragautojų ten laukia ir labai skanus žuvies rinkinys vaikams „Jūros istorijos”, kuris ir įkvėpė skaniems traškiems nuotykiams su Atlanto menke. O dabar - čiumpame po kąsnelį ir mėgaujamės traškiausiais skoniais!

 

 

 


INGREDIENTAI:


•450 g „FishWish“ Atlanto menkės;
•2 – 3 valg. š. miltų;
•1 arb. š. saldžiosios paprikos;
•½ arb. š. kumino;
•½ arb. š. druskos;
•½ arb. š. džiovinto česnako;
•½ stiklinės gazuoto mineralinio vandens;
•Keli valg. š. Panko džiūvėsėlių;
•Aliejus kepimui.

 

 

 


KAIP GAMINTI:


1.Menkę supjaustome norimo dydžio gabalėliais.
2.Į vieną indą beriame miltus, prieskonius bei pilame mineralinį vandenį. Išmaišome. Į kitą indą beriame Panko džiūvėsėlius.
3.Menkės gabalėlius apvoliojame miltų tešloje ir paskui – Panko džiūvėsėliuose.
4.Paruoštus menkės gabalėlius kepame gerai įkatintame aliejuje iš visų pusių.
5.Iškeptus traškius kąsnelius patiekame su mėgstamu padažu – mums skaniausia su TarTar padažu.

 

 

Reklama | FishWish

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK