Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2022-01-22

Lengvai paruošiamos, gardžios, traškios ir tikrai patinkančios visai šeimynai.

                                                                    

 

 Savaitgalio pusryčiams sluoksniuotos tešlos bandelės su pievagrybiais ir sūriu? Tikrai taip! Nors šios bandelės iš pirmo žvilgsnio atrodo labai paprastos, tačiau yra tikrai ypatingos  -  traškios, begalo gardžios, su pievagrybių ir sūrio įdaru , puikiai tinkančios gaminti su vaikais ir be jų, vos iš kelių ingredientų ir tikrai tokios, kurias paragavus norisi dar. Tai bandelės, kurios tinka ne tik pusryčiams, bet ir užkandžiams laiką leidžiant namuose ar keliaujant, taip pat jos puikiai papildo naminį sultinį ar mėgstamą tirštą sriubą. Verta išbandyti!
 

 

 

INGREDIENTAI:

 


•500 g bemielės sluoksniuotos tešlos;
•200 g pievagrybių;
•Gabalėlis sviesto;
•Žiupsnis druskos, juodųjų pipirų;
•Sauja tarkuoto mėgstamo sūrio.


KAIP GAMINTI:


1.Pievagrybius supjaustome griežinėliais ir juos apkepame gabalėlyje sviesto, pagardinant druska bei pipirais.
2.Sluoksniuotą tešlą padaliname į norimo dydžio gabalėlius. Į jų viduriuką dedame paruoštų pievagrybių, užbarstome sūrio ir užlenkiame kampelius.
3.Paruoštus pyragėlius kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 10 – 15 minučių.

 

 

 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK