Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2022-02-15

Per penkias minutes pagaminamos vienos skaniausių bandelių vaikams ir ne vaikams - visos šeimos džiaugsmui. 

                                                               

 

 Turiu skanų planą šiai savaitei - kepame sluoksniuotos tešlos bandeles dešrelėmis ir saldžiomis garstyčiomis! Vos penkių ingredientų ir lygiai tiek pat minučių laimė - skanios, sočios ir ypatingai lengvai paruošiamos - bandelės, kurios įtiks visos šeimos skoniui. P.S. jas raityti smagu ir su mažaisiais herojais - truputį kreivos, truputį netvarkingos, bet pačios gardžiausios! 

 

 

Šią savaitę LIDL prasidėjusi Alpenfest savaitė įkvėpė prisiminti vaikystėje mamos keptas bandeles su tikromis vokiškomis dešrelėmis - lygiai tokias pats tėtis parveždavo iš Vokietijos ir jau už kelių minučių namai pakvipdavo laukiamiausiomis bandelėmis! Jas ir dar daugelį kitų alpių šalių įkvėptų produktų galima atrasti LIDL - verta išbandyti trapios tešlos pyragą, sluoksniuotos tešlos kepinį su obuolių ir sultanų įdaru, šaltai rūkytą kiaulienos kumpį, erškėtuogių užtepėlę ar kitus skonių atradimus. O dabar metas gardžiausioms penkių minučių bandelėms! 

 

 

 

INGREDIENTAI: 


•4 "Alpenfest" virtos vokiškos dešrelės; 
•275 g šviežios sluoksniuotos tešlos; 
•Keli arb.š. saldžiųjų garstyčių; 
•1 kiaušinis; 
•Žiupsnis mėgstamo tarkuoto sūrio.


KAIP GAMINTI: 


1.Sluoksniuotą tešlą padaliname į keturias dalis. Kiekvieną jų ištepame garstyčiomis.
2.Dedame ant kiekvieno sluoksniuotos tešlos gabalėlio po dešrelę ir užlenkiame kampus. Paspaudžiame juos, kad suliptų. Atsargiai peiliu supjaustome dešreles su tešlomis ir susukame dešrelės gabalėlius į skirtingas puses, kad gautųsi pynutė. 
3.Paruoštas bandeles ištepame kiaušinio plakiniu ir apibarstome sūriu. 
4.Kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.

 

 

Reklama | LIDL 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK