Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2022-07-15

Ypatingai skanūs nesaldūs vafliai su kumpiu ir sūriu - tiks ne tik vasaros iškyloms!

                                                                 

 Turime skanų planą artėjančiam savaitgaliui – sočių ir visai nesaldžių vaflių iškylą! Viskas, ko prireiks, tai kelių neįmantrių ingredientų, vaflių keptuvės ir saulėto oro – šie vafliai su kumpiu bei sūriu tikrai taps vieni mėgstamiausių. Juos lengva iškepti, gardūs jie tiek ką iškepti, tiek jau gerokai pravėsę, sotūs, puikiai tinkantys valgyti tiek vieni, tiek su skirtingais pagardais. Ir dar! Jie puikiai tinka priešpiečių dėžutėms tiek į darbą, tiek į mokyklą. P.S. Šiems vafliams renkuosi puskietį VILVI "Memel Prussia" sūrį - sureikia ypatingą poskonį vafliams. 
 
 
 
 
INGREDIENTAI:
 
150 g “VILVI” Memel Prussia sūrio;
100 g virto kumpio;
4 kiaušiniai;
2 puodeliai miltų;
1/3 puodelio pieno;
100 g lydyto sviesto;
Žiupsnis druskos, juodųjų pipirų.
 
KAIP GAMINTI: 
 
1. Į dubenį mušame kiaušinius, pilame pieną, lydytą sviestą, beriame miltus, druską, juoduosius pipirus ir viską išmaišome iki vientisos masės. 
2. Įkaitiname vaflių keptuvę. 
3. Į įkaitintą vaflių keptuvę dedame po šaukštą tešlos, uždedame riekę kumpio bei riekę sūrio ir dar kartą užpilame šaulštą tešlos. Kepame vaflius apie 3 – 5 minutes, kol vafliai bus iškepę. 
 
Reklama | VILVI 
PRISIJUNGTI SU FACEBOOK