Agurkų suktinukai su tepamu sūriu, rūkyta lašiša ir avokadu! Skaniau nebūna - lengvi, maistingi, tinkantys valgyti vieni ar keliauti ant mėgstamos duonos riekučių - šie suktinukai su ką tik iš derliaus atkeliavusiais šviežiais "Kietaviškių" agurkais nepaliks abejingų. Ir dar! Tai gali būti puikus užkandis į vaikų ar suaugusių pietų dėžutę - juos taip gardu valgyti tiesiog rankomis.
INGREDIENTAI:
•1 - 2 "Kietaviškių" agurkai;
•Keli valg. š. tepamo kreminio sūrio;
•Keli gabalėliai plonai pjaustytos šaltai rūkytos lašišos;
•1/2 avokado;
•Žiupsnis druskos, juodųjų pipirų.
KAIP GAMINTI:
1.Pirmiausia, labai plonai išilgai supjaustome agurkus.
2.Išklojame juos ant popierinio rankšluosčio taip, kad kiekviena juostelė būtų šiek tiek užlipusi viena ant kitos. Kitu popierinio rankšluosčio lapeliu sugeriame agurkų drėgmę.
3.Ant paruoštų agurkų tepame kreminį sūrį, dedame lašišos bei avokado gabalėlius. Paprieskoniuojame.
4.Atsargiai viską suvyniojame į viena suktinuką. Susmeigstome medinius iešmelius su supjaustome į mažesnius suktinukus. Apibarstome sezamo sėklomis ir skanaujame.
Reklama | Kietaviškių