Straipsnis sėkmingai pridėtas!
Paskelbta 2023-04-13

Traškūs, lengvai pagaminami ir su daug daug sūrio. 

                                                                               

 Kruasanų vafliai su kumpiu ir sūriu - nepaprastai traški ir skani idėja tiek artėjančio savaitgalio pusryčiams, tiek lengvam dienos užkandžiui. Vos trijų ingredientų laimė ir ne kitaip! Traškūs, su burnoje tįstančiu sūriu, akimirksniu pagaminami, skanūs tiek ką tik iškepti, tiek jau gerokai pravėsę ir puikiai tinkantys visos dienos nuotykiams. Pažadu, išbandžius norėsis juos gaminti tikrai dažnai! 

 

 

 

 Ir dar, turiu gerų naujienų visiems, kurie mėgsta pasilepinti kepiniais - LIDL mažina kepinių kainas, tad visada švieži ir visada skanūs sviestiniai kruasanai LIDL parduotuvėse dabar už mažesnę kainą! Ir ne jie. Sumažinta kaina džiaugiasi karamelinis kruasanas, tortas su maskarponės sūriu, mielinė bandelė su aguonomis, spurga su cukrumi/glaistu, spurga su sūrio pyrago įdaru, bandelė su obuoliais ir cinamonu, bandelė su šokoladu ir kiti mėgstami kepiniai. 

 

 

INGREDIENTAI: 


•Keli sviestiniai kruasanai;
•Kelios riekutės kumpio;
•Sauja tarkuotos mocarelos


KAIP GAMINTI: 


1.Sviestinį kruasaną perpjauname perpus ir beriame sūrį bei dedame kumpio riekutę. Užvožiame kruasaną likusia dalimi. 
2.Paruoštus kruasanus kepame po vieną vaflinėje - pakanka vos minutės kitos, kad sūris išsilydytų, o patys kruasanai pasidengtų dar traškesne išorę.

 

 

Reklama | LIDL 

PRISIJUNGTI SU FACEBOOK